Кошница (0)
Аратинга яндая

Аратинга яндая

ПО ЗАЯВКА Разпространение: Основно в Северо - източна Бразилия, където обитават гористите савани, краищата на дъждовните гори и понякога плантациите с...

  • Модел: model_2169
  • Наличност: В наличност

Цена: 350.00 лв.

ПО ЗАЯВКА
Разпространение: Основно в Северо - източна Бразилия, където обитават гористите савани, краищата на дъждовните гори и понякога плантациите с кокосови орехи.
Размери: Hа дължина достигат до 30см, а на тегло - приблизително 150гр.
Размножаване: Яндаите нямат ясно изразен полов деморфизъм. Полова зрялост навършват на възраст 2 - 3 години. Снасят от 3 до 5 яйца, като инкубационният период е около 23 - 26 дни. Малките напускат гнездото около 50 дни след излюпването си, но често остават при родителите си още продължително време. Ако малките бъдат изхранени на ръка стават чудесен домашен любимец.
 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Online Shop Development: Siocom