Кошница (0)
Бостън териер

Бостън териер

ПО ЗАЯВКА Бостън териерът е много кротко, послушно  и предно куче, а неговият добър характер и общителен нрав са му спечелили...

  • Модел: model_6209
  • Наличност: В наличност

Цена: 750.00 лв.

ПО ЗАЯВКА
Бостън териерът е много кротко, послушно  и предно куче, а неговият добър характер и общителен нрав са му спечелили прякора “Американския благородник на кучетата”. Това е една от най-популярните породи в Съединените щати. Компактният му размер, заедно с неговата приветлива и безгрижна същност, го правят най-предпочитан избор  за любителите на кучета. Бостън териерът е нетърпеливо куче, винаги готово да се подмазва на стопанина си, а също и изключително лоялно. Той е предан домашен любимец, който отделя внимание на стопаните си – обожава да е част от семейството и да е в средата на действието. Понякога може да е енергичен, но е възможно и да е спокоен и горд. Бостън териерът е много възприемчив и лесно се дресира.
Бостън  териерът се разбира добре с деца, както и с други животни и домашни любимци. Кучетата от тази порода са прекалено доверчиви и освен, че се радват на срещата с непознати, е възможно и да тръгнат след тях. Въпреки, че Бостън териерът е сладък и мил, понякога може да е независим и упорит. При всички положения добрия му нрав го прави добър избор на домашен любимец както за хора с опит в отглеждането на кучета, така и за такива без, както и за домакинства с деца и други животни. Не се препоръчва на хора, които не могат да му отделят необходимото внимание, тъй като Бостън териерът не обича да бъде пренебрегван и се нуждае от компанията на стопаните си.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Online Shop Development: Siocom