Кошница (0)

Доставка

Уважаеми клиенти,

Доставката на стоки на територията на Република България се извършва с куриерска фирма Еконт Експрес или чрез Български пощи, съгласно тарифите посочени в сайта на Еконт Експрес или ценоразписа на Български пощи и в съответствие с Общите условия за пазаруване. Доставка на живи животни се извършва само с куриер Зоо Такси за градове извън София.

За района на гр. София може да се извърши директна доставка, която е 6 лв. за поръчки до 60 лв. и е безплатна при поръчки на стойност над 60 лв.

Не се колебайте да се свържете с нас, ако искате да уговорите друг вид доставка.

Препоръчваме да се използва опцията "получаване в магазина", при което ще Ви уведомим кога желаната от Вас стока ще е налична в магазина ни на бул. Мадрид 56 и ще калкулираме 5% отстъпка от цената (тази отстъпка не важи за животни).

Изчисляване на цената за доставка:

За да изчислите цената на доставката използвайте онлайн калкулатора на фирма Еконт Експрес; сайтът Ви предлага ориентировъчна цена на доставката.

Разплащането е след доставяне на стоката, когато сте избрали тази опция, или чрез ePay.

Стоки се изпращат само след потвърждение от клиента! При телефонният разговор или е-майл, Вие трябва да потвърдите:

- вид и количество на изпращаната стока

- цена на доставката - сумата, която ще заплатите на куриерската фирма за извършване на услугата

- сума за плащане - общата сума, която ще заплатите на куриера: цена на поръчаните стоки + цена на доставката

- ден и час на доставката

Срокът за доставка е 1 до 3 работни дни, съгласно Общите условия за пазаруване.

Цената на доставката се определя от теглото на пратката и вида на услугата - пощенска или куриерска, в зависимост от населеното място. Цената се калкулира автоматично и присъства в тотала във вашата количка след натискане на бутон Разплащане

Доставка извън страната може да се извърши само чрез DHL, TNT или ЕМС (Български пощи). В такъв случай клиентът заплаща авансово 100% от цената на заявените стоки и допълнителните разходи (транспорт, оформяне на износ, допълнителна опаковка и други). За района на Гърция и Румъния доставките могат да се изпълняват от фирма Еконт Експрес.

Online Shop Development: Siocom