Кошница (0)

Общи условия

Общи условия

Когато посещавате, разглеждате или използвате този сайт, Вие заявявате, че разбирате и приемате посочените в същия права и задължения като правен еквивалент на подписан между страните писмен договор и приемате и се съгласявате да изпълнявате условията по този договор. Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик си запазва правото да променя тези условия по всяко време и по всякакъв повод и ако Вие продължавате да използвате този сайт след подобна промяна това ще се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.

Цените в онлайн зоомаркет "ВИП Екзотик" могат да бъдат различни от цените в наземните зоомагазини "ВИП Екзотик".

Съгласно изискванията на Закона за електронна търговия и Закона за защита на потребителите Ви предоставяме следната информация:

Наименование на доставчика: ЗМ Гранд ООД

Седалище и адрес на управление: София, кв. Враждебна, ул. 51 №6А

Адрес за упражняване на дейността: София, кв. Враждебна, ул. 51 №6А

Данни за кореспонденция: София, кв. Враждебна, ул. 51 №6А, email: vipexotic@abv.bg, тел. 0884425434

ЕИК: BG200427011

Номер на удостоверение за администратор на личните данни № 53163


Надзорни органи:

Комисия за защита на личните данни:

Адрес: София, ул. Иван Естатиев Гешов 15

тел. 02 940 20 46

факс: 02 940 36 40

email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

www.cpdp.bg


Комисия за защита на потребителите:

Адрес: София, пл. Славейков 4А, ет. 3, 4 и 6

тел. 02 980 25 24

факс: 02 988 42 18

гореща линия: 0700 111 22

www.kzp.bg


Регистрация

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия ВИП Екзотик, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма, намираща се тук, като по този начин създава свой клиентски профил.

Чрез създаването на клиентски профил, регистрираното лице придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн зоомаркет ВИП Екзотик и изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазина.

Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.


Пазаруване

Когато правите поръчка за закупуване на продукт от онлайн зоомаркет ВИП Екзотик, ние Ви изпращаме e-mail, потвърждаващ приемането й, след което наш представител се свързва с Клиента, за да го уведоми за:

наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)

цената за доставка на стоката

ден и час за доставка на стоката

Цена и плащане

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Цените посочени в Евро (EURO) са за клиенти от други страни.

Плащането може да се извърши в брой при доставката,с дебитни и кредитни карти през e-Pay, както и по банков път.


Доставка

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес, по пощата или друг избран от Вас начин в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия. Доставка на живи животни не се извършва с Еконт Експрес.


Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 5 (пет) работни дни. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи, за което своевременно ще бъдете уведомени.


Гаранция и връщане на продукти

Гаранционният срок на продуктите започва да тече от момента на изпращането на пратката и важи за дефекти, които не са причинени от нецелесъобразна или неправилна употреба.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от закупените стоки в срок от 14 (четиринадесет) дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка, с ненарушена цялост и с придружаващите я документи. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.


Снимки, илюстрации и описание на продукт

Публикуваните в този сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, Клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез сайта на производителя. Цените, обявени на сайта, са за 1 бр продукт, освен ако не е уточнена друга бройка в описанието на продукта.


Сигурност

Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик Ви гарантира, че Вашата лична информация, подадена в процеса на покупката ще бъде надеждно защитена. По никакъв повод и под никакъв предлог ние няма да продадем или предоставим Вашата лична информация на трета страна. Ние се задължаваме да използваме тази информация само в процеса на осъществяване и изпълнение на поръчката Ви, както и при нужда от помощ при бъдещи Ваши поръчки. По подразбиране някои оторизирани трети страни, които участват в разплащанията, доставката и други дейности свързани с изпълненията на вашите поръчки имат достъп до части от нашата база данни, които са свързани с изпълнението на техните задължения.


Отказ от права

Цялата информация, свързана със стоките и услугите, предлагани на този сайт се контролира ежедневно и независимо, както от ръководството на онлайн зоомаркет ВИП Екзотик, така и от администраторите на сайта. Въпреки това информация, свързана с характеристики на дадени стоки и услуги на този сайт може да съдържа известни неточности, правописни и типографски грешки, както и остарели данни. Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик си запазва правото да променя или подменя всяка информация, материали, продукти или услуги, описани в този сайт по всяко време и по всякакъв повод. Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик не носи отговорност и няма да уважи искове, основани на типографски или ценови грешки, допуснати в този сайт. Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик си запазва правото да отказва поръчки по всяко време, включително поръчки, които съдържат неверни цени или невярно описание на продукта; поръчки, за които онлайн зоомаркет ВИП Екзотик има съмнения, че са в нарушение на действащите закони и поръчки, които онлайн зоомаркет ВИП Екзотик счита, че са в ущърб на нейните интереси. Онлайн зоомаркет ВИП Екзотик си запазва правото да ограничава доставката на броя на продуктите или броя на поръчките от едно лице, извършени чрез този сайт.


Отговорности

Всички стоки, закупени от сайта на онлайн зоомаркет ВИП Екзотик, се изпращат с куриерски служби. За всяка загуба или нарушение целостта на стоката по време на доставката е отговорна единствено куриерската служба. С подписването на разписката за приемане на стоката, Вие потвърждавате, че сте получили стоката във вид, количество и качество, което отговаря на поръчката Ви към онлайн зоомаркет ВИП Екзотик.


Законодателство

Този сайт е създаден и се контролира от онлайн зоомаркет ВИП Екзотик, регистрирано по законите на Република България. Законодателството на Република България ще се прилага при спазването на тези права и задължения. Всички възникнали спорове по действието на този договор и произтичащите от него права и задължения ще се решават по приятелски начин чрез преговори. При непостигане на съгласие в едномесечен срок ще се отнасят и решават от съд в Република България и всички страни се съгласяват изрично, че приемат юрисдикцията на този съд.


Цялостно съгласие

Тези права и задължения, заедно със самостоятелно поетите задължения на онлайн зоомаркет ВИП Екзотик по гаранциите, изпращането, политиката на сигурност и други подобни задължения, поети от нас в този сайт съставят цялостното споразумение между Вас и онлайн зоомаркет ВИП Екзотик.

Online Shop Development: Siocom