Кошница (0)

Общи условия

Регистрация

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез магазина за електронна търговия VIP Exotic, трябва да попълни и потвърди верността на данните на регистрационната форма, намираща се тук, като по този начин създава свой клиентски профил.

Чрез създаването на клиентски профил, регистрираното лице придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в магазин VIP Exotic и изразява съгласието си с настоящите Общи условия за пазаруване в магазина.

Магазин VIP Exotic си запазва правото да отказва достъп, да прекратява регистрация на клиент, да премахва или редактира съдържание, или да отказва изпълнение на поръчки по свое усмотрение. Ако бъде отказана поръчка, то ще бъде без разход за Клиента.


Пазаруване

Когато правите поръчка за закупуване на продукт от магазин VIP Exotic ние Ви изпращаме e-mail, потвърждаващ приемането й, след което наш представител се свързва с Клиента, за да го уведоми за:

наличността на поръчаните артикули (включително размер, цвят и други)

цената за доставка на стоката

ден и час за доставка на стоката

Цена и плащане

Цените на стоките са в български лева с включен ДДС. Цените посочени в Евро (EURO) са за клиенти от други страни.

Плащането можеда се извърши в брой при доставката,с дебитни и кредитни карти през e-Pay, както и по банков път.


Доставка

Поръчаните стоки се доставят от куриерска фирма на посочения от клиента адрес, по пощата или друг избран от Вас начин в съответствие с посочените Тарифи за доставка и настоящите Общи условия. Доставка на живи животни не се извършва с Еконт Експрес.


Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от наличността на продукта. Средният срок за доставка е 3 (три) работни дни. Ако продуктът е на склад, до 24 часа вашата поръчка ще бъде изпълнена. В случай на голямо търсене или непредвидено затруднение при обработване на поръчките срокът може да се удължи, за което своевременно ще бъдете уведомени.


Гаранция

Гаранционният срок на продуктите започва да тече от момента на изпращането на пратката и важи за дефекти, които не са причинени от нецелесъобразна или неправилна употреба.

Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от закупените стоки в срок от 7 (седем) дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай стоката трябва да бъде върната в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента.


Защита на личните данни

Магазин VIP Exotic се задължава да използва личните данни на клиентa единствено и само за целите, предвидени в настоящите Общи условия.


Снимки, илюстрации и описание на продукт

Публикуваните в този сайт описание и снимки на продукти са само за общи информационни цели. За да е сигурен, че продуктът отговаря точно на изискванията му, Клиентът трябва да се осведоми за конкретните характеристики чрез сайта на прозиводителя.

Online Shop Development: Siocom